Thaise currysoep met bospeen en garnalen

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een soeppan. Fruit de bosui en de bospeen 5 min. Schep de currypasta erdoor en bak 2 min mee. Snijd intussen de stelen van de koriander fijn en voeg ze samen met de kokosmelk en het water toe. Breng de soep tegen de kook aan.
  • 2 Draai het vuur laag en kook de soep 10 min. Kook intussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de korianderblaadjes grof. Voeg de garnalen en ¾ van de grofgehakte korianderblaadjes toe aan de soep. Kook de soep nog 4 min.
  • 3 Verdeel de noedels over 4 kommen en schep de soep erop. Bestrooi met de rest van de koriander.

Thaise currysoep met bospeen en garnalen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept