Chocoladevla met slagroomijs en gembersiroop

4
5 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de bollen slagroomijs over 4 schaaltjes of glazen.
  • 2 Voeg de chocoladevla toe en schenk er de gembersiroop over. Bestrooi met 4 el pure vlokken.

Chocoladevla met slagroomijs en gembersiroop is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Vlaflip met mangoroom en chocoladevla
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetoetje met banaan
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Oranje boven
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Choco-karamelflip
15 min- Nagerecht
Bekijk recept