Geroosterde bloemkoolroosjes met kerrie en amandel

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en kook 3 min. Giet af en laat goed uitlekken.
  • 2 Meng de olie met de kerrie en het zout. Meng de bloemkool met de kerrie-olie en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 20 min. in het midden van de oven.
  • 3 Verdeel na 15 min. oventijd het amandelschaafsel over de bloemkool. Schep halverwege om.

Geroosterde bloemkoolroosjes met kerrie en amandel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept