Kipfiletblokjes met haricots verts en mihoen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ui in halve ringen en de champignons in plakjes. Hak de pinda's in grove stukken.
  • 2 Bereid de mihoen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
  • 3 Kook ondertussen de haricots verts in ongeveer 4 minuten in ruim kokend water beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
  • 4 Verwarm een wok op hoog vuur met 2 el wokolie en bak de kipblokjes goudbruin en gaar. Voeg de haricots verts, rode uien en gesneden champignons toe en roerbak 2 minuten mee.
  • 5 Zet vervolgens het vuur laag. Voeg de Wok Paste toe, meng alles door elkaar en warm nog even door. Schep als laatste de pinda’s erdoor.
  • 6 Verdeel de mihoen met daarop de kip met haricots verts en champignons over diepe borden. Strooi de basilicum erover.
  • 7 Serveer met PLUS kroepoek lange plak.

Kipfiletblokjes met haricots verts en mihoen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspiesjes met speculaaskruidenmarinade
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept