1 Snij de ui in halve ringen en de champignons in plakjes. Hak de pinda's in grove stukken.
2 Bereid de mihoen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
3 Kook ondertussen de haricots verts in ongeveer 4 minuten in ruim kokend water beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
4 Verwarm een wok op hoog vuur met 2 el wokolie en bak de kipblokjes goudbruin en gaar. Voeg de haricots verts, rode uien en gesneden champignons toe en roerbak 2 minuten mee.
5 Zet vervolgens het vuur laag. Voeg de Wok Paste toe, meng alles door elkaar en warm nog even door. Schep als laatste de pinda’s erdoor.
6 Verdeel de mihoen met daarop de kip met haricots verts en champignons over diepe borden. Strooi de basilicum erover.
7 Serveer met PLUS kroepoek lange plak.
Kipfiletblokjes met haricots verts en mihoen is een recept van PLUS