Pikante zalmfilet met tropische vruchten en risotto

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk de zalmfilet met de olijfolie en kruid met de cajunkruiden. Laat even intrekken.
  • 2 Bereid ondertussen de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg als deze net gaar is de fijngesneden lente ui er aan toe.
  • 3 Bak vervolgens in een hete, droge koekenpan de zalmfilets aan alle zijden krokant en net gaar. Verwarm als laatste de tropische vruchten in een pannetje.
  • 4 Schep de vruchten op de borden samen met de risotto. Leg de zalm erbij en serveer direct.
  • 5 Serveer hier een frisse gemengde salade bij.
  • 6 Drankentip: Grolsch Weizen

Pikante zalmfilet met tropische vruchten en risotto is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept