Havermoutreepjes

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • 2 Maal drie kwart van de havermout fijn in een blender. Hak de noten, chocola en rozijnen in stukjes.
  • 3 Doe het havermoutmeel met de rest van de havermout, de honing, nootjes, chocola en rozijnen in een kom.
  • 4 Snijd de boter in kleine blokjes en doe deze ook in de kom.
  • 5 Voeg 1 eetlepel water toe, meng alles en kneed tot een samenhangende deegbal.
  • 6 Leg het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat en druk het plat (ongeveer 1 cm dik).
  • 7 Bak de koek 20 minuten in de oven.
  • 8 Haal de koek uit de oven en laat 5 minuten afkoelen.
  • 9 Snijd de koek in repen. Laat de repen verder afkoelen en bewaar ze in de koelkast.

Havermoutreepjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker