Omeletwraps met Noorse gerookte zalm

4
25 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren met de melk los in een kom. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 2 Verhit 1 eetlepel boter in een koekenpan, voeg een kwart van het eimengsel toe en bak een dunne omelet. Draai deze na 3 minuten om en bak de andere kant nog 1 minuut. Schep de omelet op een bord. Bak zo nog 3 omeletjes.
  • 3 Besmeer de omeletten met de roomkaas. Verdeel de zalm erover en bestrooi met tuinkers. Rol de wraps op.
  • 4 Tips voor 2 personen: Halveer de hoeveelheden. Serveer de resterende gerookte zalm eens op een toastje, met een toefje mierikswortelcrème. Meng hiervoor 1 tl mierikswortel (potje) met 1 tl mayonaise en 1 el crème fraîche. Gerookte zalm is ook lekker door de pasta. Snijd de zalm dan in snippers en voeg een bekertje crème fraîche, wat peterselie en naar smaak peper en zout toe.

Omeletwraps met Noorse gerookte zalm is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept