Sardine-ansjovissalade met knoflookcroutons

4
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk de broodrepen met 2 eetlepels olijfolie waaraan de knoflook is toegevoegd en rooster ze even onder de hete ovengrill. Meng de rest van de olie met rodewijnazijn en peper tot een dressing. Leg de uiringen op de bordjes. Verdeel daarover de sardines, ansjovis en tomatenpartjes. Giet de dressing erover, bestrooid met peterselie en leg de croutons eromheen.voorgerecht of lunchgerecht
  • 2 Vervang de knoflook in de olie door 1 eetlepel groene pesto.

Sardine-ansjovissalade met knoflookcroutons is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Wittebonenstoof met worst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met zelfgebakken knoflookcroutons en citroendressing
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makkelijke caesarsalade met tomaat
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met paddenstoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatensoep met sardine-crostini's
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sardine-tomatenquiche met ui
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde ansjovis met wasabi-mayonaise en dille
Snack
Bekijk recept
Tomaat-sardine-ovenschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept