Rodekool met appeltjes, rozijnen en sinaasappelschil

4
110 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de boter in een pan met dikke bodem en fruit de ui in circa 5 minuten zacht. Voeg de kool, kruidnagels, zout en suiker toe en giet er 300 ml water bij. Roer goed om en breng aan de kook. Laat op lage stand en met het deksel op de pan circa 1,5 uur stoven en roer af en toe om. Voeg de appeltjes, rozijnen, azijn en sinaasappelrasp toe. Schep alles om en stoof nog 10 à 15 minuten verder.

Rodekool met appeltjes, rozijnen en sinaasappelschil is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Kip piri piri met sinaasappel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept