Palet van verse kazen met een bessencoulis

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer de rode bessen (houd enkele takjes achter voor garnering), de suiker en het citroensap met een staafmixer tot een saus. De saus kan eventueel gezeefd worden. Maak van de kazen quenelles met twee vochtig gemaakte dessertlepels en leg van elke soort kaas een quenelle op de borden. Garneer met wat blauwe en rode bessen en een paar muntblaadjes en giet er een beetje van de saus omheen.

Palet van verse kazen met een bessencoulis is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Rijstpap met bessencoulis
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Palet d'Or bonbons
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsschnitt met verse frambozen
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kerstbombe met chocolademousse
30 min Gebak
Bekijk recept
palet van ijs met advokaatsaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept