Merengue met vanillekwark en vers fruit

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175°C. Klop de eiwitten stijf met de basterdsuiker en schep op het laatst de maïzena erdoor. Schep het eiwit op het bakpapier in de vorm van een ronde taart. Het hoeft niet netjes te zijn. Zet de oven op 140°C en bak de merengue in 1 uur en 15 minuten van buiten bros, maar van binnen nog zacht. Zet de oven uit en laat de merengue in een uur afkoelen in de oven. Haal de bakplaat uit de oven en schuif de merengue van het bakpapier op een platte schaal.
  • 2 Schep vlak voor het serveren de kwark in het midden van de merengue en garneer met het fruit. Snijd in stukken en serveer direct.+ ca. 75 minuten oventijd + ca. 1 uur koelen

Merengue met vanillekwark en vers fruit is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Citroen merengue
Bekijk recept
Choc-meringue
2u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Pistache merengue, yoghurt en vijgentruffel
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept