Japanse boontjessalade

6
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een pan met ruim water en zout aan de kook. Blancheer de haricots 3 minuten en de sugarsnaps 1 minuut. De boontjes moeten nog zeer knapperig en groen zijn. Spoel de boontjes onder koud water af en schep ze in een kom om met de bosui, sojasaus, olie en sesam. Schep dit in kleine schaaltjes en verdeel de tonijn erover. Serveer met eetstokjes.

Japanse boontjessalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-boontjessalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spiesjes met scampi’s en boontjessalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croque madam met boontjessalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boontjessalade
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse salade met sesamdressing
25 min
Bekijk recept