Ham met sinaasappel-ricottavulling

5
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Meng voor de vulling 100 gram ricotta met 2 eetlepels sinaasappelmarmelade of abrikozenjam en versgemalen peper. Halveer 6 grote plakken rauwe ham en leg deze naast elkaar. Schep op elk stuk 1 eetlepel van de vulling en vouw de ham eromheen. Leg de hampakketjes met de gevouwen kant naar onderen op toastjes of dunne plakjes geroosterd stokbrood. Garneer met reepjes gedroogde tomaat op olie of sprieten bieslook.

Ham met sinaasappel-ricottavulling is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Ravioli met braadworst-ricottavulling
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met zoete ricottavulling en chocoladesaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartelets met ricottavulling en bessen
20 min
Bekijk recept
Tortellini met spinazie-ricottavulling
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept