Glutenvrije rijstpannenkoeken

6
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst gaar, giet af en laat daarna goed afkoelen. Bak de appels met de basilicum samen kort in 1 eetlepel zonnebloemolie. Maal de rijst fijn in een blender of met een staafmixer. Kluts de eieren, giet de melk erbij en meng het rijstmengsel erdoor. Verhit de rest van de zonnebloemolie en bak pannenkoeken van het beslag. Verdeel de stukjes appel over de pannenkoeken.

Glutenvrije rijstpannenkoeken is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Nederland:Rijstpannenkoeken
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Groenteloempia met verse geitenkaas
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Glutenvrije appelkruimeltaart
25 min Gebak
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Carrot cake
Nagerecht
Bekijk recept
Kruidenballetjes met kurkuma
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept