Gemarineerde kaas

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Snijd een blok van 250 gram harde Hollandse geitenkaas in kleine blokjes. Maak een marinade van 200 ml extra vergine olijfolie, 2 teentjes geplette knoflook, 1 eetlepel rozemarijn, 2 zongedroogde tomaatjes in reepjes en 1 theelepel geplette witte peperkorrels. Schep de kaasblokjes door de marinade en laat afgedekt in de koelkast enkele uren op smaak komen. Verdeel de blokjes over 4 kleine potjes of glaasjes en giet er een beetje van de marinade over. Steek er een prikker in en serveer met warm stokbrood of toast.

Gemarineerde kaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept