Franse kaas met dadel-notentapenade en vijgenchutney

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schik de kaassoorten een half uur voor gebruik op een plank. Meng de ingrediënten voor de dadel-notentapenade. Pel de sinaasappel voor de vijgenchutney. Snijd de partjes tussen de vliezen uit en snijd ze iets kleiner. Verwarm de vijgen, sinaasappel en port zachtjes en laat de port iets inkoken. Schep daarna de amandelen erdoor. Serveer de tapenade en chutney met stokbrood bij de kaas.
  • 2 Vervang de vijgen eens door druiven.

Franse kaas met dadel-notentapenade en vijgenchutney is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Struisvogelbiefstuk met appel-vijgenchutney
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bierpannenkoek met salami
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindensteak, vijgenchutney en gebakken krielaardappelen met rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijgenchutney
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept