Crostini met gerookte forelmousse

4
15 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer de forelfilet en de crème fraîche en breng op smaak met peper. Bewaar wat stukjes forel voor de garnering. Schep de kappertjes erdoor en zet koud weg.
  • 2 Verwarm de ovengrill voor. Bestrijk de sneetjes stokbrood aan beide kanten met een beetje olijfolie en leg ze een paar minuten onder de grill. Draai ze om en bak de andere kant ook goudbruin. Laat ze even afkoelen en schep er een lepel forelmousse op. Garneer met extra kappertjes, stukjes forel en versgemalen peper.Amuse voor 4 personen
  • 3 Lekker bij een vegetarische venkel- of tomatensoep of als hapje bij de borrel.

Crostini met gerookte forelmousse is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Eclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtompouce met romige forelmousse
405 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Toastjes met forelmousse
10 min
Bekijk recept
Forelmousse met appel en rode biet
60 min
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept