Chocoladetimbaaltjes met chocoschotsen

6
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bekleed de vormpjes of kopjes strak met vershoudfolie. Verdeel de chocolademousse over de vormpjes en strijk de bovenkant glad met een nat lepeltje. Zet deze mousse minimaal 3 uur in de diepvries (kan een dag van tevoren). Laat de chocolade au bain-marie of 2 minuten in de magnetron op 350 Watt smelten. Roer even om. Strijk de gesmolten chocolade met een spatel tot een 2 mm dikke plak uit op bakpapier en laat dit in de koelkast afkoelen.
  • 2 Haal de chocolade-ijsjes 10 minuten voor het serveren uit de diepvries. Houd de vormpjes 10 seconden in heet water en stort de inhoud op bordjes. Verwijder de vershoudfolie. Trek het bakpapier voorzichtig van de witte chocolade en breek de chocolade in schotsen. Bestrooi de ijsjes met cacaopoeder en serveer ze met de ijsschotsen.

Chocoladetimbaaltjes met chocoschotsen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker