Quiche met geitenkaas, rode ui en rucola

4
65 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Verhit de boter en bak hierin de uien met de tijmblaadjes, knoflook en azijn in circa 15 minuten zacht. Bekleed de taartvorm met het deeg. Klop de eieren los en roer de crème fraîche, geitenkaas, nootmuskaat, pijnboompitten en 2/3 van de rucola erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel het uienmengsel over het deeg en giet het eimengsel erover. Bak de quiche in de oven in circa 40 minuten goudbruin. Verdeel voor het serveren de overige rucola over de quiche.

Quiche met geitenkaas, rode ui en rucola is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept