Peanut butter cookies

15
180 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Roer 115 gram boter met 75 gram witte en 75 gram lichtbruine basterdsuiker met een mixer romig en glad. Klop er 1 ei door tot deze geheel is opgenomen. Voeg 125 gram pindakaas met stukjes pinda toe en mix goed door. Voeg beetje bij beetje 150 gram zelfrijzend bakmeel en een snuf zout toe tot een kleverig deeg ontstaat. Schep er eventueel een handje grof gehakte ongezouten pinda’s door. Dek het deeg af en laat minimaal 2 uur rusten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180ºC. Strooi een laagje witte basterdsuiker op een bord en rol steeds een balletje deeg erdoor. Leg met wat tussenruimte op een bakplaat met bakpapier en druk wat platter met een vork. Bak de koekjes in de oven in circa 10 minuten lichtbruin. Laat afkoelen en iets harder worden. Bestuif met poedersuiker.

Peanut butter cookies is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Cookies met Smarties
20 min Snack
Bekijk recept
Custardtaartje met aardbeien
25 min Gebak
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept
Zoete wortel-notenballetjes van Simone Grent
50 min Snack
Bekijk recept

Surprisetaart met lemoncurd
130 min-
Bekijk recept
Peanut Sauce
20-30 min -
Bekijk recept
Megalekker banana-peanut ijs met slechts 2
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Peanut Soup (Pindasoep Uit Georgia)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept