Yoghurtijs frambozenswirl

8
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Pureer 250 gram frambozen met 3 eetlepels suiker en 2 eetlepels water. Wrijf het door een fijne zeef in een maatbeker. Vul de vormpjes tot de helft met 500 ml (vanille)yoghurt. Giet er frambozensaus op en vul af met yoghurt. Haal van onder naar boven een ijslepel of stokje door het mengsel voor een marmereffect. Vries in.

Yoghurtijs frambozenswirl is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

IJsje van vanilleyoghurt met frambozenswirl
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Kindercocktail met mango alcoholvrij
- 10 min-
Bekijk recept
Taartje van yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Baklava
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Crispy yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept