Karbonades gemarineerd met donker bier

4
140 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de karbonades in een platte schaal en verdeel de kruiden, jeneverbessen en knoflook erover. Meng de suiker met de olijfolie en het bier en giet dit over het vlees. Dek af en laat minimaal 2 uur marineren in de koelkast.
  • 2 Dep het vlees droog en rooster het in circa 15 minuten aan beide kanten bruin onder de grill. Bestrijk het tussendoor een paar keer met de marinade. Lekker met een spinaziesalade en aardappels met rozemarijn uit de oven.

Karbonades gemarineerd met donker bier is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept