Bladerdeegtaartje met gebakken custard en abrikozenjam

4
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bekleed de taartvormpjes met het deeg en zet ze in de koelkast. Verwarm de melk tot het kook- punt. Meng het custardpoeder en de suiker door elkaar en roer door de melk. Laat de custardvla al roerend een paar minuten koken. Giet over in een kom en roer tot de custard wat is afgekoeld. Klop het ei erdoor. Verwarm de oven voor op 200°C. Schep de pudding op het deeg en schep een lepel jam in het midden. Bestrooi met het amandelschaafsel. Bak de taartjes in het midden van de oven in circa 25 minuten gaar. Laat afkoelen.

Bladerdeegtaartje met gebakken custard en abrikozenjam is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Macaron de Nancy
30 min-
Bekijk recept
Couscous met kip en abrikoos
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept

Bladerdeegtaartje met peer
Bekijk recept
Krokant bladerdeegtaartje met frambozen en geitenkaasroom
30 min -
Bekijk recept
Bladerdeegtaartje met perzik
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Garnalen-tomatentaartje
30-60 min -
Bekijk recept