Baked potato met roomsalsa

4
25 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit voor de salsa de olie en fruit hierin de ui. Laat afkoelen en roer de ui met de dille door de zure room. Breng op smaak met zout en peper en bewaar in de koelkast. Kook de aardappels eventueel circa 10 minuten voor. Leg ze op een stuk folie en bestrijk ze met olie. Vouw het folie goed dicht, maar niet te strak. Leg de aardappels aan de zijkanten van het barbecuerooster en rooster ze in 10-15 minuten gaar (15-20 minuten als ze niet zijn voorgekookt). Verwijder het folie en maak een inkeping aan de bovenkant van de aardappel. Schep de roomsalsa erop.

Baked potato met roomsalsa is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Caesar tostada
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal
5 min
Bekijk recept
Miniwraps met kip en boerenkoolsalsa
25 min Snack
Bekijk recept
BBQ baked beans
30 min Bijgerecht
Bekijk recept