Groene aspergesalade met gekookt ei en ham

8
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng water met een schepje zout aan de kook. Snijd de harde uiteinden van de asperges af en snijd de asperges in stukken van 3 cm. Houd de kopjes apart. Kook de aspergestukjes 2 minuten en voeg dan de kopjes toe. Kook nog een minuut, giet af en spoel vervolgens onder koud water af. Kook de eieren in 5 minuten hard. Spoel onder koud water en pel ze. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Snijd de ham in stukjes of reepjes en hak de eieren grof.
  • 2 Schep asperge, ham en ei door elkaar. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Schep dit door de salade en doe over in een schaal. Bestrooi de salade met pijnboompitten en nog wat versgemalen peper.

Groene aspergesalade met gekookt ei en ham is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept