Exotische visschotel

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dep de vis droog en snijd deze in gelijke stuk- ken. Besprenkel ze met citroensap. Verhit 2 eet- lepels olie in een wok en bak de vis om en om tot deze ondoorzichtig is. Schep uit de pan en zet apart. Voeg de rest van de olie bij het bak- vet en fruit hierin de rode peper, lente-ui zonder loof, knoflook en gember. Schep de groenten en aardappel erbij en roerbak 3 minuten op een hoge stand. Giet de bouillon en sojasaus erbij en stoof 10 minuten. Voeg de bamboe- scheuten toe en verwarm. Bind met allesbin- der of aangelengd aardappelmeel en schep de vis er voorzichtig door. Bestrooi het gerecht voor het serveren met het loof van de lente-ui.

Exotische visschotel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tarly met exotische kalkoencurry
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Ananasvelouté met garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept