Notenpesto met ansjovis

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf of pureer 7 ansjovisfilets met 1 eetlepel kappertjes fijn. Meng er 100 gram gehakte walnoten, 100 gram geraspte Parmezaanse kaas, 2 teentjes fijngehakte knoflook en 1 bosje fijngehakte peterselie door. Giet er al roerend circa 2 eetlepels olijfolie bij tot er een dikke pasta ontstaat. Bewaar de pesto maximaal 1 week in een afgesloten pot in de koelkast.

Notenpesto met ansjovis is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroosterde peren met geitenkaas
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout in het groen
2 uur-
Bekijk recept
Kabeljauwcarpaccio met notenpesto
45 min-
Bekijk recept
PESTO / Notenpesto
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept