Schnitzel gevuld met gehakt en pistachenootjes

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de schnitzels tussen twee stukken vershoudfolie en sla ze met de achterkant van een pan of deegroller platter. Bestrooi met zout en peper. Meng het gehakt met de kruiden, bosui, ei en nootjes en kneed tot een glad mengsel.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel het gehakt over de schnitzels en rol ze losjes op. Verpak ze in een stukje aluminiumfolie en leg ze in een ovenschaal. Giet de wijn erlangs en bak de pakketjes 30 minuten in de oven. Neem de pakketjes uit de schaal en kook het vocht even op. Roer er op lage stand de boter door. Snijd de schnitzelrolletjes in dikke plakken, leg ze op borden en schep er wat saus over. Lekker met aardappelgratin en sperziebonen. Garneer eventueel met verse kruiden.

Schnitzel gevuld met gehakt en pistachenootjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Couscous met kip en abrikoos
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept