Hazelnootgriesmeelpudding met warme bramensaus

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan tot ze licht verkleuren. Breng de melk aan de kook. Vermeng de suikers en het zout met de griesmeel en voeg dit al roerend toe aan de kokende melk. Breng weer aan de kook en laat al roerend nog 3 minuten garen. Vermaal de noten in de keukenmachine en roer ze door de griesmeelpap. Spoel de puddingvorm om met water en giet de dikke pap erin. Schud de vorm zodat alles zich goed verdeelt en er geen luchtbellen ontstaan. Laat de pudding buiten de koelkast geheel afkoelen en zet hem daarna een uurtje in de koelkast om verder op te stijven.
  • 2 Doe de bramen met de vanillesuiker in een pan en laat op laag vuur een paar minuten pruttelen tot het fruit nog enige structuur heeft. Stort de pudding op een schaal en geef de warme saus erbij. Lekker met lobbig geslagen slagroom.+ 2 uur koelen, puddingvorm

Hazelnootgriesmeelpudding met warme bramensaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Struisvogelbiefstuk met bramensaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborst met bramensaus en knolselderij-tijmpuree
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsflensjes met bramen-portsaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Wilde Eendenborst Met Bramensaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept