Kokosrijstballetjes met limoensaus

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst met het water, de kokosmelk en een snufje zout al roerend op een lage stand in circa 20 minuten gaar. Stort de rijst op een platte schaal en laat buiten de koelkast helemaal afkoelen. Verwarm intussen het limoensap met de suiker tot deze is opgelost en laat in een paar minuten inkoken tot een siroop. Laat afkoelen. Rooster de kokos in een droge koekenpan goudgeel en schep op een bord. Rol met een vochtige koele hand kleine balletjes van de rijst en rol ze door de kokos. Leg 3 balletjes per persoon in een schaaltje en druppel er wat limoensiroop langs.+ ca. 1 uur koelen

Kokosrijstballetjes met limoensaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis in kruidige limoensaus met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met cashewnoten-limoensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met zalm in limoensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme Zalmsalade Met Limoensaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept