Visstick met notenboter

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maal van 75 gram pecannoten of walnoten de helft fijn en hak de andere helft grof. Meng 75 gram boter met 1 eetlepel citroensap, enkele druppels tabasco of worcestershiresaus en de gemalen en gehakte noten. Vorm er in vershoudfolie een rolletje van en leg dit even in de diepvries of koelkast. Laat 250 gram kabeljauwfilet (Vismarine) ontdooien en snijd de vis in blokjes. Dep ze droog met keukenpapier, sprenkel er 2 eetlepels citroensap over en bestrooi de visblokjes met zout en peper. Rijg de visblokjes aan kleine prikkers.
  • 2 Verhit een klontje boter of een beetje vloeibaar bakproduct in het pannetje en bak de vissticks rondom in 3-4 minuten gaar. Serveer met een plakje notenboter erop.

Visstick met notenboter is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Baguette brie-rucola-notenboter
10 min
Bekijk recept
Notenboter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spruitjes met notenboter
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sint-jakobsschelpen in notenboter
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Vissticks met aardappelwafeltjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stekelvis
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje visstick met koolsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eigengemaakte vissticks, met puree en snijboontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept