Cranberrysaus

1
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Fruit een gesnipperde ui in wat boter of olie glazig en voeg 200 g cranberry’s, 50 g suiker en 2 eetlepels gembersiroop toe. Blus af met 50 ml rode port en 100 ml runderfond. Laat op een lage stand circa 15 minuten zachtjes koken. Breng de saus op smaak met zout en versgemalen peper.

Cranberrysaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cranberrysaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept
Varkensfilet met cranberrysaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cranberrysaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept
Varkensfilet met cranberrysaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept