Aardappel-courgetteschotel met gehaktspiesjes

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Meng door het gehakt de ui, zout, peper, mosterd, ei en paneermeel. Vorm er 20 kleine gehaktballetjes van. Rijg ze per 5 stuks aan de spiesen. (Leg houten prikkers eerst even in water om verbranden tijdens het bakken te voorkomen.) Leg de aardappel- en courgetteplakjes dakpansgewijs in de ovenschaal. Meng 3 eetlepels olijfolie met knoflook en tijm. Verdeel deze olie over de ovenschotel en zet het gerecht 20 minuten in het midden van de oven (bij rauwe aardappelen 25 minuten). Bak intussen de gehaktspiesjes in de rest van de olie in 15 minuten gaar. Serveer ze op de ovenschotel.

Aardappel-courgetteschotel met gehaktspiesjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gehaktspiesjes met bosbessencompote
35 min Snack
Bekijk recept
Tonkatsu met sesamrijst en witlof van Steven Fontein
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Getoast brood met kruidige gehaktspiesen en yoghurtsaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktspiesjes Met Bosbessencompote
20-30 min -
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept