Frisse meloengranita met munt

4
345 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de meloen. Schep de zaden met een lepel uit de meloenhelft, verwijder de schil en snijd het vruchtvlees in stukken. Pureer het meloenvruchtvlees (ca. 200 g) met de staafmixer.
  • 2 Roer de aardbeiensiroop en de yoghurt door de meloenpuree. Schep de munt erdoor en schenk in een laag bewaarbakje.
  • 3 Zet de granita 5-6 uur in de diepvries en roer elk uur met een vork goed door. Herhaal tot de granita volledig is bevroren.
  • 4 Roer de meloengranita voor het serveren nog een laatste keer goed door en verdeel over 4 glazen.

Frisse meloengranita met munt is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept