Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de koflook fijn en meng met 3/4 van de olie en het zeezout. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de tomaten aan de tak erop. Besprenkel met de helft van de knoflookolie en bak ca. 12 min. in de oven.
  • 2 Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af. Snijd de ui in flinterdunne halve ringen.
  • 3 Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de garnalen en ui 3 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat al roerbakkend slinken. Voeg de pasta toe en meng door elkaar.
  • 4 Serveer de pasta met de rucola en de tomaten erop.

Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken skrei met mousseline van algen en linguini
Hoofdgerecht
Bekijk recept