Zuurdesemtoast met gemarineerde champignons

4
30 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng voor de dressing de balsamicoazijn met honing, olijfolie en rasp en sap van een halve citroen.
  • 2 Breek de steeltjes van de dragon. Snijd de blaadjes grof en meng door de dressing. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  • 3 Snijd de champignons in dunne plakjes en marineer circa 10 minuten in de dressing.
  • 4 Bestrijk de plakken brood met olijfolie en rooster ze in circa 5 minuten om en om goudbruin en krokant in een koekenpan.
  • 5 Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de lente-uitjes in dunne ringetjes.
  • 6 Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de lente-ui en knoflook en de gehakte champignons in circa 2 minuten op laag vuur.
  • 7 Breng op smaak met peper en zout.
  • 8 Was en ris de (citroen)tijm en voeg toe aan de pan.
  • 9 Voeg het sap van de resterende halve citroen toe. 1
  • 0 Voeg de crème fraîche toe en roer het geheeldoor. 

Zuurdesemtoast met gemarineerde champignons is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurdesemtoast met Coburgerham
15 min Snack
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zuurdesemtoast met hummus en gegrilde paprika's
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scampi Met Asperges En Serranoham
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept