Varkenshaas met le petite doruveal en vijgen

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de linguine volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de kaas in stukjes. Breng in een pan de karnemelk aan de kook maar laat niet koken. Zet het vuur uit en los de kaas op in de karnemelk. Mix de saus luchtig met de staafmixer. Snijd de vijgen in reepjes en ze door de saus. Verwarm de grill voor. Bestrooi de varkenshaasjes met zout en peper en grill ze gaar. Snijd de varkenshaasjes in medaillons. Snijd de broccoli in roosjes en kook ze in circa 5 minuten gaar in kokend water met zout. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rooster de tomaatjes circa 5 minuten de oven. Verdeel de pasta over borden. Leg de broccoli en het vlees erop en schep de saus erover. Garneer met de tomaatjes en rucola.

Varkenshaas met le petite doruveal en vijgen is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept