Linguine met zeevruchten en peterselie

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de pasta “al dente” koken.
  • 2 Mix ondertussen de peterselie (nadat je de dikste stelen hebt verwijderd) met het lauwe water. Zet opzij.
  • 3 Doe de olie in een sauteuse en fruit er de geperste looktenen in op heel zacht vuur. Bestrooi na 2 min. met bloem en pili-pili, roer 1 min. Voeg de witte wijn toe en meng de garde. Laat zachtjes inkoken gedurende 2 min., voeg dan de peterseliemix toe. Laat 5 min. op heel zacht vuur sudderen.
  • 4 Doe de zeevruchten bij in de saus en breng op smaak met peper en zout. Laat 1 min. sudderen en neem van het vuur.
  • 5 Voeg de uitgelekte linguine toe, meng en serveer meteen.

Linguine met zeevruchten en peterselie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept