Ravioli met notenroomsaus en peterselie

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vul een grote kookpot met licht gezouten water en breng het aan de kook.
  • 2 Doe de olie in een steelpan en bak er 80 g grofgehakte noten, de fijngesnipperde ui en het gehakte lookteentje in op zacht vuur gedurende 5 min.
  • 3 Spoel en droog ondertussen de peterselie, verwijder de dikste stengels en mix de rest met de room.
  • 4 Giet dit mengsel bij in de steelpan, kruid met peper en zout en laat zachtjes sudderen.
  • 5 Kook ondertussen de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • 6 Giet af. Zet de kookpot van het vuur, doe er de ravioli terug in en voeg de saus toe. Meng en serveer meteen. Bestrooi met de resterende noten en geraspte parmezaan.

Ravioli met notenroomsaus en peterselie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept