Meatloaf

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Pel de ui en snipper fijn. Pluk de blaadjes van de peterselie en snipper fijn.
  • 3 Meng de 2 soorten gehakt, het ei, de mosterd, de worcestersaus, de yoghurt, het paneermeel, de fijngesnipperde ui, de platte peterselie en peper en zout. Kneed goed door elkaar en vorm er een mooi gehaktbroodje van.
  • 4 Schik het gehaktbrood op een bakplaat en werk af met de tijm en de laurier. Dek af met een vel aluminiumfolie zodat het vlees niet uitdroogt en gaar in de oven gedurende 20 min. Verwijder het vel aluminiumfolie en bak verder gedurende 10 à 15 min tot het gehaktbrood mooi bruin gebakken en gaar is.

Meatloaf is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Meatloaf
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Red Hot Meatloaf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meatloaf Met Mango-chutney Saus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Meatloaf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Meatloaf
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Red Hot Meatloaf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meatloaf Met Mango-chutney Saus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Meatloaf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept