Pesto met gekonfijte tomaten, amandelen en pecorino

1
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de ingrediënten en breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Schep de pesto in een pot met een deksel dat goed afsluit. Giet er nog een laagje van ½ cm olie over en bewaar in de koelkast.

Pesto met gekonfijte tomaten, amandelen en pecorino is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept