Gemarineerde groenten met espuma van mozzarella

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Gril de pijnboompitten zonder vetstof in een pan met anti-aanbaklaag.
  • 2 Snijd de kerstomaten en de courgette in fijne schijfjes. Schil de paprika, snijd hem in reepjes en schik alle groenten op een schotel. Zout en peper.
  • 3 Klop de olie met de balsamico, voeg er dan de gehakte basilicum aan toe. Giet een beetje van deze vinaigrette over de groenten en strooi de pijnboompitten erover.
  • 4 Doe de bol mozzarella samen met het bewaarvocht, zout en peper in een blender en mix tot je een homogene massa krijgt. Giet dan in een espumafles en zet er 2 gaspatronen op.
  • 5 Garneer de schotel met kleine toefjes mozzarellamousse, bestrooi met basilicum en dien op.

Gemarineerde groenten met espuma van mozzarella is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept