Papillot met peer en bruine rum

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Spoel de peer en snijd in 4 gelijke partjes, verwijder het klokhuis. Neem een grote tas en vul met een vel bakpapier. Schik de partjes peer in de tas, overgiet met de rum en bestuif met de kaneel. Zet de papillot in de oven en bak gaar gedurende 15 min.
  • 3 Haal de papillot uit de oven, serveer met een bolletje vanille-ijs en verkruimel de speculaasjes erover.

Papillot met peer en bruine rum is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Apfelstrüdel
Nagerecht
Bekijk recept
Kraken & Fentimans Curiosity Cola
10 min Snack
Bekijk recept
Ananas toetje van de BBQ
20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept