Salade van kip met nectarines en vinaigrette met rozemarijn

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de vinaigrette: Hak de rozemarijn fijn. Voeg de olie en de azijn toe om een mooie vinaigrette te verkrijgen. Kruid met peper en zout.
  • 2 Voor de salade: Snij de billen in 4 stukken van dezelfde grootte, zout en peper. Bak de kip in een warme pan in 2 eetlepels olijfolie.
  • 3 Kruid de stukjes brood met peper en zout, meng met 2 eetlepels olijfolie en laat goudgeel kleuren in een oven op 180°C.
  • 4 Snij de venkel fijn en snij de nectarines in kleine stukken.
  • 5 Schik de sla, de venkel, de nectarines, het brood en de kip op 4 borden. Werk af met aalbessen en een beetje venkelloof. Serveer met de vinaigrette.

Salade van kip met nectarines en vinaigrette met rozemarijn is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept