Crumble met roodbaars, venkel en courgette

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en snijd de courgette en de venkel in plakjes. Zout en peper, bestrijk met olijfolie en laat grillen op een hete grillplaat of in een grillpan.
  • 2 Was, schil en stoom de aardappelen.
  • 3 Snijd de ui in schijfjes. Fruit hem in de boter en doe het kruidentuiltje erbij. Voeg de melk, de parmezaan, de ricotta en de broodkruim toe en breng aan de kook. Haal het kruidentuiltje eruit en mix tot een mooie gladde saus. Kruid met muskaatnoot, zout en peper.
  • 4 Leg de gegrilde groenten en de vis in een gratineerschaal. Overgiet met de saus en bestrooi met panko.
  • 5 Zet 25 min. in de oven op 180°C.
  • 6 Serveer met gestoomde aardappelen.

Crumble met roodbaars, venkel en courgette is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept