Groenterisotto met verse geitenkaas

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de sjalotten fijn en stoof ze in de boter met de groentemacedoine en het kruidentuiltje tot ze doorzichtig zijn geworden. Voeg de rijst toe en kook hem.
  • 2 Blus met witte wijn en laat die volledig verdampen.
  • 3 Voeg beetje bij beetje de bouillon toe tot de rijst helemaal klaar is (ongeveer 20 min.).
  • 4 Verwijder het kruidentuiltje en meng de fijne kruiden onder de rijst. Verwarm.
  • 5 Voeg ten slotte de geitenkaas en nog wat fijne kruiden toe.

Groenterisotto met verse geitenkaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met kalkoenschnitzel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met knoflookgarnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept