Bodding van Camp Remy

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het brood in grove stukken.
  • 2 Snijd de vanillestok in de lengte zodat de zaadjes vrijkomen. Doe de melk in een kookpot en voeg de suiker en het vanillestokje toe, breng aan de kook.
  • 3 Neem de melk van het vuur en giet over het brood. Voeg de rozijnen, de kaneel en de rum toe. Klop de eieren los en voeg eveneens toe aan het broodmengsel. Meng goed door mekaar en laat dit geheel een half uurtje rusten.
  • 4 Verwarm de oven voor op 170 graden.
  • 5 Meng nogmaals goed door mekaar, doe het beslag in een bakvorm en zet in de oven gedurende 1 uur. Werk eventueel af met bloedsuiker.

Bodding van Camp Remy is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Basilicumsoep met buffelmozarrella en tomaten-lookbrood
Bekijk recept
Boerensandwich
Lunchgerecht
Bekijk recept
Broodje steak met barbecuesaus en gegrilde groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpeertjes In Karamel-wijnsaus
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept

Bodding
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse bodding
Nagerecht
Bekijk recept
Vlaamsche Bodding ( Broodpudding)
75 min Nagerecht
Bekijk recept
Bodding
60 min Nagerecht
Bekijk recept