Crumble van ratatouille, geitenkaas en knäckebröd

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de ui en het knoflookteentje fijn. Bak ze goudbruin op een zacht vuurtje in een pan met een beetje olie.
  • 2 Snijd de helft van de groenten in kleine blokjes. Voeg ze beetje bij beetje toe in de pan: groene paprika, aubergine, courgette, Spaanse pepers en tomaten.
  • 3 Gooi het tomatenvlees erbij, het kruidentuiltje, peper en zout. Bedek de pan en laat 20 min op een heel laag vuurtje sudderen.
  • 4 Verwarm de oven voor op 180°C. Verkruimel de sneetjes brood.
  • 5 Verdeel de ratatouille in vier kommetjes of glazen potjes. Verdeel de kaas over de potjes en strooi er de broodkruimels over. Laat 15 min bakken in de oven.
  • 6 Warm opdienen.

Crumble van ratatouille, geitenkaas en knäckebröd is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Soep
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakt Knackebrod
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Knackebrod Met Sinaasappel En Rookvlees
0-10 min -
Bekijk recept
Knackebrod Met Zalm
0-10 min -
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept