Stoofschotel van aardappels met amandel

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de aardappels en bereid ze in de schil, volgens de methode van je voorkeur.
  • 2 Fruit intussen de in plakjes gesneden uien, de teentjes knoflook en de amandelen op een zacht vuurtje. Voeg er na 10 min de kurkuma, komijn, koriander, zout en peper aan toe.
  • 3 Voeg er de aardappels bij en laat nog 5 minuten bakken terwijl je alles goed mengt.
  • 4 Dien heet op, bij varkenskotelet op boerenwijze, bijvoorbeeld.

Stoofschotel van aardappels met amandel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse stoofschotel met groenten
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel met pompoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept