Visblokjes met vijfkruidenpoeder

4
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalotten fijn en rasp de gember. Doe ze in een schaal en voeg de vermout toe, de sojasaus, het vijfkruidenpoeder en de suiker. Meng.
  • 2 Snij de vis in blokjes en wentel ze goed in de marinade. Dek af en laat minstens 2 uur in de koelkast rusten. Meng af en toe.
  • 3 Verwarm de olie in de wok, voeg de vis met de marinade toe en laat 5 min. op vrij hoog vuur bakken terwijl je voortdurend roert.
  • 4 Serveer meteen, versierd met schijfjes komkommer. Dien op met rijst en gebakken groenten (wokafdeling).

Visblokjes met vijfkruidenpoeder is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met zalmblokjes in oosterse bouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van visfilets met limoen en avocado
10 min Voorgerecht
Bekijk recept